Ohjelma & Kartta

Lataa tästä tapahtuman ohjelma ja kartta.

Tapahtuman avaa virallisesti Kaupunginjohtaja Ritva Viljasen tervehdys  

klo 17:00 paalutorin TH2- päälavalla

Kuva: Tommi Otsavaara


Vantaan Mielenterveysyhdistys Hyvät Tuulet Ry klo 17:00-20:00

Työpajoja Toteemin edustalla!

 

Skedehalli Klo 17-21

Hallilla pääsee tutustumaan Keke Leppälän Flowriders- valokuvanäyttelyyn 

Vantaan katutanssiyhdistys VKTY ry studio klo 17:00 - 22:00,   Isomyyri

VKTY Kick Off! Vol. 4

VKTY:n perinteinen kaudenaloitus tulee taas! Tänäkin vuonna tapahtuma on osa Myyrmäen omaa taiteiden yötä. Ilmaiset minikurssit ja katutanssibattlet järjestetään Studio VKTY:llä Iso-Myyrissä. Lisätiedot tapahtumasta ja aikataulusta myös facebookissa!

Vantaan katutanssiyhdistys ry (VKTY) on perustettu vuonna 2014. Yhdistys syntyi voimisteluseuran tanssisiiven valmentajien ja aktiivisten vanhempien yhteistyöstä. Pienestä joukosta innokkaita tanssijoita ja tanssinopettajia kehittyi vuosien kuluessa merkittävä suomalainen katutanssien osaamiskeskus, ja tanssisiiven irrottautuminen hallinnollisesti omaksi kokonaisuudekseen oli tämän kehityksen seuraava suuri askel. Nyt VKTY on lähes 4-vuotias ja tärkeä toimija Suomen tanssikentällä.

Yhdistyksen liikkeelle paneva voima on intohimo. Kaikki hallituksen jäsenet ja työntekjät ovat ”hurahtaneet” tanssiin peruuttamattomasti ja haluamme jakaa muillekin niitä hyvänolon, yhteenkuuluvuuden ja onnistumisen tunteita, joita olemme saaneet tanssin kautta. Meille tanssi on mukava harrastus, ammatti, itseilmaisun keino – yksi tärkeimpiä asioita maailmassa.

VKTY toimii kuin mikä tahansa tanssikoulu. Viikkotunteja, joille kuka tahansa voi tulla tanssimaan, on kymmeniä ja näiden lisäksi kilparyhmiä on kaikenikäisille. Lisäksi VKTY:llä järjestetään näytöksiä, tanssileirejä, kilpailuja sekä kansainvälisten huipputanssijoiden kursseja. Omat tilat seuralla on Kauppakeskus Iso-Myyrissä, jossa taiteiden yön tapahtumakin järjestetään.


Klo 17:00-22:00 Tommi Salmelainen - Container of Fame -taidenäyttely Myyrmäen Montulla

Tämän vuonna 1977 syntyneen vantaalaisen muusikon, taidemaalarin ja runoilijan julkkiksia esittäviä spray-akryylimaali-hiekka -maalauksia löytyy mm. Jenni Vartiaiselta, Anssi Kelalta, Elli Haloolta ja KISS-yhtyeen ex-kitaristilta.

tommisalmelainen.com


Klo 17:00-22:00 "As real (by Serena Morina)"
-taidenäyttely Myyrmäen Montulla

House Koo Klo 17:00-02:00 Open stage


MC Musaope räppää kello 17.15- 17.30

 TH2- päälavalla paalutorilla!

Kuva: Paula Ojansuu


Ryhmäkoti Mereo klo 17.30 
Kahvitarjoilua Liesitorilla!

Etsivä vanhustyö- projektityöntekijä ja vapaaehtoistoiminnan koordinaattori tavattavissa


Ladyt Myyrmäki

Klo 17.35 Yin Jooga 60min


Vaskivuoren lukion bändien esityksiä Vaskivuoren lukion edustalla klo 17:30-20:00Kuva: Petteri Niskanen


Tapahtuman suojelia Miss Gay Finland Iina Karisen puhe klo 17.40- 17.45 Paalutorin TH2- päälavalla

 Kuva: Ömer Acar


Lauluyhtye Eloisa - a cappella- yhtye nousee TH2 päälavalle kello 17:50- 18:20

Lauluyhtye Eloisa on kahdeksan taitavan, eläväisen ja iloisen naisen a cappella-yhtye, joka ohjelmistosta löytyy monipuolista musiikkia kansanmusiikista pop-kappaleisiin ja klassisista teoksista iskelmiin. Tervetuloa kuulemaan, kun Eloisa tarjoilee Taiteiden yössä viihdyttävän kattauksen kevyestä ohjelmistostaan!

 Kuva: Tanja Kuivalainen

 

 

 

 

Yhteistyökumppanit

 

Yhteystiedot

Why So Myrtsi
Coworking Myyr York
Isomyyri, 2 krs
01600 VANTAA.

Tuottajat
Catharina Zûhlke

Why so Myrtsi?

Why So Myrtsi - Myyrmäen taiteiden yö on vuosittain viikko Helsingin Taiteiden yön jälkeen järjestettävä Block Party henkinen kaupunginosatapahtuma..

Tapahtuman taustalla ovat MYYRMÄKI-liike ja Myyrmäki-Seura ry jotka ovat saaneet kumppaneiksi liki 70 paikallsita toimijaa..