Ohjelma & Kartta

Lataa tästä tapahtuman ohjelma ja kartta.

Olli Bergin näyttely Arkissa
Humans of Myyr York katukuvaajan Olli Bergin valokuvaamia teoksia kunnioituksesta graffitiin pääasiassa Myyr Yorkin graffiti- ja taideseinältä 2013-2017. Teokset ovat useilta eri artisteilta. Sadan graffitikuvan valikoima kahdeksassa valokuvatulosteen kollaasissa on kehystettynä pysyvästi Monitoimitila Arkkiin, ja näyttely avautuu Myyrmäen Taiteiden yössä. Arkki sijaitsee Isomyyrin 3. kerroksessa.


Graffititeos junaradan varrella
Taiteiden yössä pääsemme seuraamaan reaaliajassa uuden graffititeoksen syntymistä Myyr Yorkiin kun Deos, Trama, Dabi, Skene, Jugi, Rare ja Teds yhdistävät voimansa ja maalaavat Isomyyrin radan puoleisen seinän.


Nepalilainen ravintola Tilicho
Tilicho tarjoaa juhlaväelle nepalilaista ruokaa tarjoushintaan - kaikki annokset haudutettua kanaa, haudutettua lammasta sekä kasvisruoka-annokset maksavat illan aikana 10 euroa. Ruokailijoita ilahduttaa tunnelmallinen nepalilainen musiikki. Tilicho sijaitsee Isomyyriä vastapäätä 2. kerroksessa.


Jukka Silokunnaksen taideteos
Pitkän linjan kuva- ja katutaiteilija Jukka Silokunnas luo Myyrmäen katukuvaan oman pysyvän taideteoksensa. Hänen viimeisin mielenkiinnon kohteensa on katutaideanimaatiot, joissa seinällä olevassa kuvassa piilee yllätys - kuva saa uuden elämän kännykän näytöllä! Teoksen sijainti: Myyrmäentie 2, parkkipaikan seinä.


Esimerkki Jukka Silokunnaksen maalauksesta


Old Jerusalem -ravintola
Old Jerusalem pitää huolen siitä, että Taidetalo Toteemin edustalla juhlivat ihmiset eivät jää nälkäisiksi. Käy sisään nauttimaan tarjouksessa olevaa maukasta itämaista ruokaa!


Myyrmäen keidas
Graffititaiteilijat Ceser ja Saker Las Palmasista tulevat Taiteiden yöhön maalaamaan Myyrinpuhoksen parkkipaikan puoleista kulmaa Myyrmäen keitaalle, jossa on trooppinen tunnelma palmuineen.


Info -piste
Paalutorilla sijaitsevasta info -teltasta saat tietoa tapahtuman ohjelmasta sekä muista tapahtumaan liittyvistä asioista. Tervetuloa juttusille!


Partiolaisten ensiaputeltta
Vantaan metsänkävijät vastaavat tapahtuman ensiavusta ja pitävät EA -pistettä Paalutorilla. Lisäksi pisteellä on luvassa partion esittelyä ja muun muassa boffermiekkailua.


Why So Hungry? Ruokamaailma
Tänä vuonna Paalutorille nälkäistä juhlaväkeä varten pystytetään Why So Hungry? -ruokamaailma, jossa makuhermoja hivellään kymmenen ruokarekan voimin. Taiteiden yössä bongaat torilla tavallisestikin oleilevat Quickes Street Diner, Kumphawapi Kitchen sekä torikahvilan, ja niiden lisäksi paikalle saapuvat Kotifalafel, Spiraaliperuna, Il Carro Italian Food, Richie's Gourmet Hot Dogs, Thai Papaya sekä Cone's. Torilla oleva hylätty pizzamökki muuttuu sekin festivaalihenkiseksi kun Juha Liede maalaa siihen tapahtumaa varten Why So Hungry? -taideteoksen.

Quickies Street Diner
Quickies Street Diner on ravintolatason fresh casual katukeittiö ja pitopalvelu. Teemme modernia diner-tyylistä ruokaa suomalaisella twistillä seuraten sesonkeja ja Pohjois-Amerikan kuumimpia trendejä. Valmistamme lähes kaiken itse tuoreista raaka-aineista paikan päällä - ruokamme on siis paitsi laadukasta myös todella tuoretta!

Kesän lopulla maistuvat esimerkiksi fantastiset, mureat ribsimme talon omalla whiskey-cola BBQ-kastikkeella - tai miten olisi herkutteluun kruununjalokivemme, Salty Caramel Belgian style Waffle? Meiltä löytyy myös vegaaniset ja gluteenittomat vaihtoehdot! Koko tarjonnan voi tarkistaa sivuiltamme www.quickies.fi.
Kumphawapi Kitchen
Myyrmäessä toimiva herkullista thaimaalaista ruokaa tarjoava pienyritys.


Torikahvila
Myyrmäkeläisille tutuksi tullut viihtyisä kohtaamispaikka kesäisellä Paalutorilla, josta saa herkullista ruokaa joka makuun.


Kotifalafel
Perinteiseen tapaan mukana Taiteiden yössä! Kotifalafel valmistaa runsaat, raikkaat ja maistuvat ruoka-annokset nopeasti herkuteltavaksi. Ruokamme valmistetaan aina tuoreista ja mehevistä raaka-aineista iloisen ja ystävällisen palvelun kera. Kotifalafel tarjoaa Lähi-idän kasvisruokaa: Kaikissa annoksissa on oman keittiön tuoreita gluteenittomia falafel-pyöryköitä. Pyöryköitä voi ostaa sellaisinaan tai kasvisten ja kastikkeen kera leipään käärittynä falafelrullana. Mezze-lautanen sisältää tabbouleh-salaattia, hoummus- ja munakoisotahnaa, tomaattia, salaattia, maustekurkkua, falafel-pyöryköitä ja jugurttiseesamtahnakastiketta. Jälkiruoaksi on baklavaa ja kahvia.

 


Spiraaliperuna
Spiraaliperunan valmistamat juureslastut ovat kotimaista lähikaturuokaa parhaimmillaan ja tarjolla myös Myyrmäen taiteiden yössä! Tutustu ja käy tykkäämässä!
Il Carro Italian Street Food
TERVETULOA maistamaan aitoa italialaista katuruokaa vaunullemme! Tarjolla maukkaita kasvis-, vegaani- sekä liharuokia kuten vegeburger, vegaaniburger, XXL hamburger 200g naudanlihapihvillä, pulled pork burger - nyhtöpossua. Lisäksi voit maistaa italialaisia herkkuja kuten piadina ja bruschetta. Löydät meidät Facebookista sekä osoitteesta www.ilcarro.fi. Tavataan Myyrmäen Taiteiden yössä Paalutorilla!
Richie's Gourmet Hot Dogs
Maukkaita hodareita laadukkaista ainesosista!


Thai Papaya
Thai Papayan ideologia on tarjota aitoja thaimaalaisia makuelämyksiä, parhaista raaka-aineista ja ammattitaitoisen, thai-ruokaan erikoistuneen kokin valmistamana. Laatu ja maku edellä, pikaruuan nopeudella ravintolasta tai food truckista. Annosten taso on aina tasalaatuinen tilaat niitä Thai Papayan ravintoloista, ruokarekasta tai vaikka festivaalikeittiöstä. Ravinteikas, maistuva ja terveellinen pika-ateria on nykyään mahdollinen. Sen tarjoaa aina palvelualtis Thai Papaya.
Cone's
Hernesaaren Rannasta Kauppatorille siirtynyt Cone's on makea poikkeus suomalaisessa katuruokakulttuurissa. Yritys tarjoilee crepejä tokiolaisittain katuruokatyyliin, suomalaisella otteella. Tuoreilla marjoilla ja hedelmillä täytetyt ja tötteröiksi kääräistyt conesit ovat ihastuttaneet katuruoan ystäviä kolmen kesän ajan. Mukaan mahtuu myös suolaisia vaihtoehtoja, kuten suosikiksi noussut BBQ nyhtöpossu -cone. Maista ja valloitu!Mr. Beef - Chilean Street Food
Mr. Beef valmistaa supersuosittuja chileläisiä completoksia, hodareita ja chacarero hampurilaisia. Täytteenä esimerkiksi ihanaa avokadoa, kuutioitua tomaattia, vihreitä papuja, punasipulia, kevyttä majoneesia, chilikastiketta ja ylikypsää nautaa.


Kiinteistövälitys Hima & Huvila LKV Oy
Myyrmäen uusi kiinteistövälittäjä tulee tutustumaan alueen asukkaisiin ja tarjoaa ilmaisia asuntoarvioitaan pisteellään Paalutorilla.


Suomalainen kirjakauppa
Tervetuloa osallistumaan Suomalaisen Kirjakaupan edustalla yhteisöllisiin taideteoksiin. Työpajassa on mahdollisuus värittää, kirjoittaa ja kuvittaa sekä kokeilla erilaisia kuvataidevälineitä. Osallistua voi ohikulkiessa tai viettää aikaa pidempään teosten äärellä. Tervetulleita ovat sekä lapset että aikuiset.


Hkmat Khatibin taidenäyttely Myyrmäkitalon aulassa
Hkmat Khatib on pitkän linjan kuvataiteilija, joka tuo Myyrmäen Taiteiden yöhön omia taulujaan näytille.


Mannerheimin Lastensuojeluliiton piste
Mannerheimin Lastensuojeluliiton Uudenmaan piirin koordinaattorit Juulia ja Susan ovat paikalla esittelemässä Perhekummi- ja Ystäväksi maahanmuuttajaäidille -toimintaa. Tule kuulemaan lisää ja ilmoittaudu mukaan tekemään merkityksellistä vapaaehtoistyötä lapsiperheiden parissa! Paikalla myös ohjelmaa lapsille, kuten kasvomaalauksia ja piirtelyä.


Kuva: Juha Jantunen


Wanda's
Taiteiden yön kunniaksi tarjoamme kaikki lasten annokset jäätelöineen veloituksetta aikuisten syödessä! Wanda's taiteilee kaupungin parasta ruokaa koko perheelle, lämpimästi tervetuloa!


Bongaa kaksoisagentti Ukko!
Why So Myrtsin maskotiksi valittu Jussi -koira ei päässytkään paikalle, joten tapahtumassa sitä on paikkaamassa kaksoisagentti Ukko. Bongaa valkoinen kaveri työtehtävässään.

Yhteistyökumppanit

Yhteystiedot

Why So Myrtsi
Coworking Myyr York
Isomyyri, 2 krs
01600 VANTAA.

Tuottajat
Catharina Zûhlke

Why so Myrtsi?

Why So Myrtsi - Myyrmäen taiteiden yö on vuosittain viikko Helsingin Taiteiden yön jälkeen järjestettävä Block Party henkinen kaupunginosatapahtuma..

Tapahtuman taustalla ovat MYYRMÄKI-liike ja Myyrmäki-Seura ry jotka ovat saaneet kumppaneiksi liki 70 paikallsita toimijaa..

 

 

 

Why so Myrtsi IV

Myyrmäen taiteiden yö

tulee taas

30.8.2018!