Ohjelma & Kartta

Lataa tästä tapahtuman ohjelma ja kartta.

Mike's Dinerin prinsessa-ajelut klo 16 ->
Hyppää komean moottoripyörän kyytiin Myyrmäen asemalla ja tunne tuuli hiuksissasi!


Puhallinorkesteri Louhen & Vantaan Naislaulajien esitys klo 18-19
Puhallinorkesteri Louhi on Myyrmäessä toimiva sinfoninen puhallinorkesteri, joka esittää puhallinmusiikkia laajasti klassisesta ja kirkkomusiikista tanssi- ja viihdemusiikkiin. Orkesteri tekee myös säännöllisesti yhteistyötä vantaalaisten kuorojen kanssa - kuten Vantaan Naislaulajien kanssa Myyrmäen Taiteiden yössä. Vantaan Naislaulajat on myyrmäkeläinen kuoro ja kooltaan Suomen Naiskuoroliiton suurin. Myyrmäen Taiteiden yössä orkesteri ja kuoro esiintyvät perinteiseen tapaan Myyrmäen aseman portailla - luvassa on yhteislaulua ja monipuolista musiikkia!


Kuva: Mikko Jaakkola


Johnny Filter Band klo 19.30-21.45
Rokkibändi Johnny Filter Band luo tunnelmaa pimenevällä Myyrmäen asemalla.


Belenos Group of Arts - taianomainen tulishow klo 21
Suomen tulitaiteilijoiden parhaimmistoon kuuluva Belenos toteuttaa unohtumattomat tulishowt vuosien rautaisella ammattitaidolla! Tulishow on vertaansa vailla ohjelmanumerona, kun tilaisuuteen halutaan jännitystä ja taianomaista tunnelmaa. Tuli hurmaa elementtinä niin nuoret kuin vanhemmatkin katsojat! Ryhmän käsissä tuli saa täysin uudenlaisen ulottuvuuden harmonisissa kokonaisuuksissa joissa yhdistyy tunne, tanssi, synkronointi sekä välinemanipulaatio. Why So Myrtsissä yleisöä odottaa mystinen tuliesitys rokkibändin Johnny Filter Bandin säestyksellä.


Kuva: Mikko Jaakkola


LänsiVantaan TilaTeatterin pop-up klo 16-21
LänsiVantaan TilaTeatteri ry esittäytyy Myyrmäen Taiteiden yössä. Tervetuloa tarinoimaan teatterista Myyrmäen aseman aulaan!


Parturi-Shop Pia klo 15-20
Parturi-Shop Piassa Myyrmäen aseman vieressä on Taiteiden yön kunniaksi hiusten leikkaukset alk. 20-29€ sekä paljon edullisia tuotetarjouksia. Tervetuloa!


Yhteistyökumppanit

Yhteystiedot

Why So Myrtsi
Coworking Myyr York
Isomyyri, 2 krs
01600 VANTAA.

Tuottajat
Catharina Zûhlke

Why so Myrtsi?

Why So Myrtsi - Myyrmäen taiteiden yö on vuosittain viikko Helsingin Taiteiden yön jälkeen järjestettävä Block Party henkinen kaupunginosatapahtuma..

Tapahtuman taustalla ovat MYYRMÄKI-liike ja Myyrmäki-Seura ry jotka ovat saaneet kumppaneiksi liki 70 paikallsita toimijaa..

 

 

 

Why so Myrtsi IV

Myyrmäen taiteiden yö

tulee taas

30.8.2018!