Ohjelma & Kartta

Lataa tästä tapahtuman ohjelma ja kartta.

Suomalainen kirjakauppa
Tervetuloa osallistumaan Suomalaisen Kirjakaupan edustalla yhteisöllisiin taideteoksiin. Työpajassa on mahdollisuus värittää, kirjoittaa ja kuvittaa sekä kokeilla erilaisia kuvataidevälineitä. Osallistua voi ohikulkiessa tai viettää aikaa pidempään teosten äärellä. Tervetulleita ovat sekä lapset että aikuiset.


Rush -trampoliinipuiston pop-up klo 15-19.30
Rush -trampoliinipuisto tuo tapahtumaan nuorten suosiossa olevan Airtrack hyppypatjan. Patjalla on turvallista harjoitella voltteja, flikkejä ja erilaisia temppuja. Olemme tavattavissa Myyrmannin keskusaukiolla. Pisteellämme on mahdollista osallistua kuvakisaan ja voittaa vapaalippuja puistoon. Kaikki ovat tervetulleita pomppimaan!


Vanha Pörssi Oy klo 15-19
Arvioimme ja ostamme kuolinpesiä & irtaimistoja ammattitaidolla 25 vuoden kokemuksella. Why So Myrtsiin osallistumme vanhojen tavaroiden arviointipisteellä Myyrmannin II- kerroksessa.


BR-lelujen Leikkimaailma klo 15-20
BR on totisesti hauska kauppa! Meiltä löytyy kivaa tekemistä niin sisä- kuin ulkoleikkeihin, säälle kuin säälle, kesään ja talveen. Myymälässämme pääset myös kokeilemaan kauden parhaita uutuuksia ja iloiset myyjämme ovat aina valmiina auttamaan leluostoksissa. Myyrmäen omassa Taiteiden yössä BR tarjoaa monenlaista hupia perheen pienimmille - pallomerestä ja jättikeilauksesta aarteenetsintään ja askarteluun. Kauppakeskus Myyrmannin toisessa kerroksessa.


Arnold's klo 16-19
Maistiaisia Arnold's Myyrmannin liikkeen edessä tasatunnein.


Doggie’s hodarinsyöntikilpailu klo 17
Myyrmannin hodarikiska Doggie’s järjestää yhteistyössä Myyrmannin R-Kioskin kanssa amerikkalaistyylisen hodarinsyöntikisan Myyrmannin tapahtuma-aukion lavalla. Tätä katsellessa tulee varmasti nälkä!


Kuva: Mikko Jaakkola


Terveiset Artsista -korttityöpaja Myyrmannissa klo 18-21
Terveiset Artsista -pajaan voi osallistua Myyrmannissa klo 18–21. Pajassa tehdään postikortti, jolla välitetään terveiset stencileillä ja tusseilla. Työpaja on osa Artsin Taiteiden yön ohjelmaa.


Red Onionin viralliset jatkot klo 22-04
Red Onionin jatkoilla esiintyy Slim Mill - Youtube- julkaisuillaan runsaasti huomiota herättänyt tuore myyrmäkeläinen traplord, joka on tullut muuttamaan räpgeimin.

Yhteistyökumppanit

Yhteystiedot

Why So Myrtsi
Coworking Myyr York
Isomyyri, 2 krs
01600 VANTAA.

Tuottajat
Catharina Zûhlke

Why so Myrtsi?

Why So Myrtsi - Myyrmäen taiteiden yö on vuosittain viikko Helsingin Taiteiden yön jälkeen järjestettävä Block Party henkinen kaupunginosatapahtuma..

Tapahtuman taustalla ovat MYYRMÄKI-liike ja Myyrmäki-Seura ry jotka ovat saaneet kumppaneiksi liki 70 paikallsita toimijaa..

 

 

 

Why so Myrtsi IV

Myyrmäen taiteiden yö

tulee taas

30.8.2018!